Ny avtale på kvalitetsstoler til fiskefartøy

####Fiskeriportalen går sammen med Alu Design og leverer kvalitetsstoler til gode priser.

Frank Robertsen i Alu Design forteller at fiskere som har kjøpt disse stolene er fulle av lovord: Dette er høy kvalitet til gode priser.

Nå ønsker han å vise de spesialkonstruerte stolene til fiskere som besøker messa LOFOTFISHING i Kabelvåg helgen 31/3–2/4.

Frank Robertsen og kollega Einar Ulrichsen har med tre stoler på messa, og alle stolene selges der og da – etter prinsippet ”første mann til mølla”. Stolene er i utgangspunktet konkurransedyktige – men ekstra gunstig blir det når de kan leveres rett fra messa.

####Ønsker kontakt med fiskere Alu Design leverer kvalitetsstoler til alle typer skip, men med løsninger som er spesielt egnet til fiske- fartøy, fartøy til oppdrettsnæringen og til hurtig- gående båter for bruk under røffe forhold i åpent hav. Frank Robertsen sier til Fiskeriportalen at han merker stor interesse blant fiskeskippere, og at han ønsker å få fiskere i tale under messa i Kabelvåg.

– “Det er viktig å snakke med dem som skal bruke stolene vi produserer, for det er fiskerne som best kjenner hvor skoen, for ikke å si stolen, trykker,” sier Robertsen.

Ønsker du mer informasjon om stolene klikk her

img