Habasit Norge AS


Informasjon

Habasit er din samarbeidspartner på transportbånd og drivremmer. Et omfattende salg- og servicenettverk med kvalifisert rådgivning fører til korte og sikre leveringstider med høy kvalitet.

Toppmoderne produksjonsanlegg
Vi driver 17 toppmoderne produksjonsanlegg over hele verden, noe som betyr at kundene alltid mottar det de har bestilt til avtalt tid. Som global bransjeleder leverer vi mer enn 4 millioner kvadratmeter med bånd hvert år.
Store investeringer i forskning og utvikling
Siden utfordringene aldri tar slutt, har vi satt av mer enn 3 % av våre ansatte til forskning og utvikling av nye produkter og til å forbedre vårt eksisterende utvalg. Vi har de beste laboratoriene i bransjen, og det årlige budsjettet for forskning og utvikling for bånd er over 8 % av selskapets omsetning.
Fullt engasjement for verdens ledende leverandør av bånd
Hele organisasjonen på mer enn 3.600 ansatte arbeider med å møte dine behov for enestående løsninger. Uansett hvor raskt de utvikler seg. Habasit drives hele tiden framover gjennom sitt absolutte engasjement når det gjelder å tilby noe som gir forretningsvirksomheten din et virkelig løft.
Kontakt bedriften
Telefon
E-post
Adresse
VIS HJEMMESIDE
Her finner du oss:
Følg oss på Facebook