Jens S Transmisjoner AS


Informasjon

Jens-S Transmisjoner leverer transmisjonsløsninger i samarbeid med verdensledende leverandører. Gjennom vår ledende posisjon i Skandinavia og fokus på kvalitet og kundeservice, kan vi tilby et bredt varesortiment til konkurransedyktige priser.

Informasjon
I vårt mekaniske verksted har vi mulighet for å tilpasse våre produkter etter dine ønskemål og teginger. Vi bearbeider ikke bare lagerførte artikler men produserer også rene spesial produkter som feks. tannremskiver, kilremsskiver, Poly-V remsskiver, tannhjul, kjedehjul, koblingsnav, bremseskiver, bremsetrommler, mellomaksler, mm.
Hvorfor velge oss?
Ledende posisjon gir bra pris Gjennom vår ledende posisjon i Skandinavia kan vi tilby ett bredt spekter til konkuransekraftige priser.
Verdensledende teknikk
Jens S Transmisjoner levererer transmisjonsløsninger i samarbeid med verdensledende leverandører.
Historikk
Bedriftens utspring var Benzler & Co AB. Benzler & Co ble etablert i 1944 og startet sin virksomhet i Stockholm. I 1973 etablerte de seg i nye lokaler i Norrkøping som også i dag er konsernets hovedkontor. I 2000 kjøper Benzler & Co AB det danske firmaet Jens S og danner Jens S Transmisjoner med kontor, verksted og lager i Sverige, Norge, Danmark og Finland.
Kontakt bedriften
Telefon
E-post
Adresse
VIS HJEMMESIDE
Her finner du oss: