Karcher A.s


Informasjon

Karcher Professional rengjøringsutstyr er økonomiske og miljøvennlige løsninger for profesjonelt renhold. Blant våre profesjonelle rengjøringsmaskiner er høytrykksvaskere, støvsugere og gulvvaskemaskiner for industi, fiskeri og havbruk.

Våre Kärcher senter finner du her
Kärcher Center Oslo
Adresse: Stanseveien 31, 0976 Oslo
Telefon 815 20 600


Kärcher Center Bergen
Adresse: Kokstadvegen 15, 5257 Kokstad
Telefon: 468 48 888


Kärcher Center Trondheim
Adresse: Industriveien 75, 7080 Heimdal
Telefon: 468 41 000
Informasjon
Alfred Kärcher GmbH & Co (Kärcher) er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og vi leverer produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, håndverk og industri. For profesjonell rengjøring er de største produktgruppene høytrykksvaskere, industrielle rengjøringssystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. I 2010 og 2011 ble Ringler og WOMA en del av Kärcher Group. Ringler er en velkjent tysk leverandør av kvalitetsstøvsugere for industrivirksomhet, og WOMA er en høyt ansett produsent av ultra-høytrykkspumper og utstyr. Kärcher Norge ble opprettet i 1983, og er et heleid datterselskap av Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Kärcher AS er markedsleder i Norge innen høytrykksrengjøring, og har distriktsrepresentasjon, forhandlernett og servicepartnere over hele landet.
Miljøvennlig og effektivt
Kärchers kompetanse innen rengjøring er blant de ledende i bransjen, og vår merkevare representerer kvalitet, innovasjon og høy ytelse. Som spesialisert leverandør til matvareindustrien tilbyr Kärcher tekniske og økonomisk gunstige løsninger for alle produksjonsfelt.
Praktiske driftsløsninger
Vi leverer alt fra standardenheter til skreddersydde løsninger for matvareindustrien, og kan tilby komplett oppfølging gjennom rådgivning, planlegging, oppstartsassistanse og servicetjenester. I tillegg har vi et stort utvalg produkter for industribedriftens kontorlokaler og utendørsområder. Med Kärcher får du brukervennlige produkter med praktiske driftsløsninger som gir både sikre og komfortable arbeidsforhold.
Kontakt bedriften
Telefon
E-post
Adresse
VIS HJEMMESIDE
Her finner du oss:
Følg oss på Facebook