Nor Tekstil As Avd Jobbpartner Måløy


Informasjon

JobbPartner Måløy leverer et bredt utvalg av arbeidstøy, arbeidssko, verneutstyr, fritidsklær og -sko til både bedrifts- og privatmarkedet. JobbPartner Måløy har bekledningen for krevende oppgaver, uansett årstid og miljø. Se litt av produktkatalogen vår på https://www.jobbpartnerkampanje.no/ eller stikk innom butikken vår på Måløy for en hyggelig handel.

JobbPartner Måløy
JobbPartner spesialiserer seg på arbeidsbekledning og verneutstyr fra en rekke ledende produsenter som Helly Hansen Workwear, Snickers, Bulldog Workwear, Wenaas, FristadsKansas, Kentaur m.fl. Vi forsøker til en hver tid og ha de mest aktuelle kolleksjonene på lager for rask levering. JobbPartner profilerer også alle typer klær etter ditt ønske. Vi tilbyr både transfertrykk med kjapp levering og brodering.
Om JobbPartner Måløy
JobbPartner Måløy har bekledning for tøffe oppdrag, i tillegg til masse fritidstøy. Butikken har 4 ansatte og blir drevet av daglig leder Ronny Hopland. Butikken ligger ved torget, midt i Måløy og er et naturlig stoppested om du er i nærheten av Måløy torg. JobbPartner Måløy har over 17 års erfaring på teknisk bekledning, arbeidstøy og fritidstøy.
Fiskeri og Havbruk
JobbPartner Måløy fører en rekke merker med arbeidsklær rettet mot fiskeri og havbruksnæringen. Alt fra oljehyrer, støvler, hansker, dresser og m.m. Noen av merkene vi fører: Grundens Aalesund protectivewear Guy Cotten Helly Hansen Univern Dunlop Skogholt Hansker Showa Centerplast Regatta Stikk innom butikken vår på Måløy torg og sjekk ut våre gode tilbud. Du finner oss mellom Sparebanken Vest og Måløyraidsenteret.
Kontakt bedriften
Telefon
E-post
Adresse
VIS HJEMMESIDE
Her finner du oss:
Følg oss på Facebook